Update 20-10-2019: de pilot zit vol

Binnen de praktijk krijg ik veel positieve reacties op de homeopathische vuurwerkangst behandeling. Eigenaren merken dat de behandelde honden rustiger en minder angstig worden én sneller herstellen bij schrik in de periode rondom oud en nieuw.

Om te onderzoeken of honden nog beter geholpen kunnen worden is er een mogelijkheid tot het geven van spagyriekdruppels. Deze behandeling is op zichzelf staand maar kan ook als aanvulling of begeleiding naast bijvoorbeeld homeopathie ingezet worden.

Wat zoek ik?
Om te onderzoeken of alleen spagyriekdruppels afdoende werken zoek ik:
Vijf honden met duidelijke vuurwerkangst waar de angst eind oktober/begin november al begint, er wordt dan dus al met regelmaat geknald bij jou in de buurt. Jouw hond krijgt voor deze angst geen andere (reguliere) behandeling.
Het is belangrijk dat jouw hond druppels kan innemen. Collega’s van mijn werkgroep Nederlandse dieren homeopaten onderzoeken dit ook zodat we een grotere groep honden hierin kunnen volgen.

Wat krijg je?
Ik stuur je kosteloos een flesje Spagyriek Vuurwerkangst complex toe.

Wat is Spagyriek?
Spagyriek is een natuurlijke behandelwijze waarbij bestandsdelen van geneeskrachtige planten worden gebruikt. Dit speciale complex bestaat uit verschillende essences die door ons zijn samengesteld. De verschillende essences versterken elkaar in de werking op angst en trauma.
De druppels zijn eenvoudig te doseren en de dosering kan worden aangepast als de situatie daarom vraagt. De behandeling kent geen bijwerkingen of nadelige effecten, ook niet op langere termijn. Spagyriek kan naast eventuele andere (reguliere) medicatie worden ingezet.

Wat vraag ik van jou?
Je volgt het gegeven voorschrift op.
Je houdt een dagboekje bij waarin je kort noteert wat je merkt in het gedrag en de angst van je hond ten opzichte van het vuurwerk. Dit koppel je op afgesproken momenten per mail aan mij terug.

Interesse of meer weten? Mail naar: info@helenvelthuis.nl