Therapie voor Dier

Steeds meer mensen zoeken naar alternatieve geneeswijzen voor zichzelf maar ook voor hun dier omdat ze in de reguliere zorg niet verder komen. Bij alternatieve geneeswijzen wordt behalve naar de symptomen, gekeken naar de oorzaak en naar het gehele dier. Deze therapieën kunnen ingezet worden voor alle dieren, denk bijvoorbeeld aan honden, katten, cavia’s, konijnen, vogels, paarden, ezels, kippen etc. etc.

U kunt met een dier bij mij terecht voor de volgende therapieën:

• Bioresonantie
• Bach remedies
• Klassieke Homeopathie*
• Schüssler celzouten

De consulten voor dieren worden bij u op locatie afgenomen, zodat uw dier in zijn/haar vertrouwde omgeving kan blijven.

Wilt u meer weten over bovengenoemde therapieën dan kunt u op deze pagina de desbetreffende therapie aanklikken. Deze therapieën kunnen ook naast een reguliere zorgbehandeling ingezet worden.

Voor vragen of voor meer informatie kunt u uiteraard contact met mij opnemen via het contactformulier of telefonisch.

* Ik ben in opleiding tot klassiek homeopaat voor dieren bij het VHCN, een 4 jarige opleiding. Om af te kunnen studeren, behandel je in het 3e en 4e jaar van de opleiding, zelfstandig patiënten onder supervisie van een ervaren veterinair klassiek homeopaat. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd.
Dit betekent als ik uw dier homeopathisch behandel, ik een andere therapie niet mag toepassen tijdens de duur van mijn opleiding. De facturatie voor de klassiek homeopathische consulten en de homeopathische geneesmiddelen zal ook door VHCN worden uitgevoerd.

Therapie voor dier