Ervaringen

Helen heeft er tot nu toe voor gezorgd dat onze lieve australian labradoodle Dodi een gezondere hond is geworden. Dank voor zover lieve Helen.
Loes en Dodi

Wilde je toch vertellen dat we prima de jaarwisseling zijn doorgekomen.
Puck wilde de 29-ste niet meer naar buiten. Dus de 30-ste om 7 uur opgestaan en hem uitgelaten, geen lawaai, dus dat wilde hij wel.
Oudjaarsdag om 6 uur uitgelaten en daarna de hele dag weer bij ons in de kamer. Lag mooi rustig, heel af en toe de kop even omhoog. Dikke prima!!
Dus heel erg blij met je druppels!!!!
Harriët en Puck

Onze Golden Retriever van ruim 13 jaar vertoonde nogal wat ouderdomskwalen; verharen, soms vreselijk stinken, stram in de poten enz.
Met de diverse homeopathische druppels gaat het een stuk beter met hem. Ze zijn eenvoudig toe te dienen. Je laat de hond een seconde aan het flesje ruiken en klaar.
Het verharen is langzamerhand een stuk minder geworden, de neus is weer nat en hij beweegt iets soepeler.
Het is en blijft natuurlijk een oude hond, maar met deze druppels hopen we hem nog een goede oude dag te bezorgen.
Inge, 58 jaar

De dierenarts wist niet waar de ‘aanvallen’ van mijn hond (Franse Buldog) door veroorzaakt werden, maar ze leken op partiële cluster epilepsie. Vervolgens medicatie voor epilepsie gekregen die niet aansloeg. Na een aantal weken nauw contact met de dierenarts, zonder progressie, ben ik op zoek gegaan naar alternatieve geneeswijzen. Toen ik hoorde van Bioresonantie kwam ik op de site van Helen. Helen reageerde snel op mijn verzoek en we konden vlot een afspraak maken. Na de meting bleek mijn hond o.a. een voedselallergie te hebben. We hebben hem éénmalig met de Bioresonantie behandeld, daarnaast met Bach remedies begeleid en op advies van Helen ben ik begonnen met het voeren van vers vlees. Na 5 weken allergievrije voeding te voeren, was mijn hond aanval vrij. De aanvallen bleken een uiting van pijn in maag en darmen. Mijn hond is weer helemaal blij, gezond en in balans. Ik ben Helen erg dankbaar hiervoor, ook de liefdevolle manier waarop zij met mijn hond omging.

Zinzi, 23 jaar

Onze hond Hummer werd op 2 jarige leeftijd opeens ernstig ziek. Uiteindelijk constateerde de dierenarts dat er sprake was van EPI, een chronische alvleesklierontsteking. Hummer kwam wel weer iets aan door het speciale voer wat we voorgeschreven hadden gekregen, maar hij at het niet met plezier, zijn ontlasting bleef wisselend en licht van kleur, zijn vacht was dof en hij had totaal geen energie. Ik vond dat ik er alles aan moest doen om iets te veranderen, hij is immers nog zo jong. Helen gaf meteen aan dat ik welkom was in haar praktijk voor een bioresonatie behandeling. Ons onderbuikgevoel dat hij pijn had en dat het speciale voer hem geen goed deed bleek te kloppen. Dankzij de behandeling weten we precies welke voeding hij wel en juist niet goed verdraagt. Nu bijna een half jaar later is Hummer weer energiek en (soms) ondeugend ;). Zijn vacht glanst weer en heeft een goede ontlasting. Zelfs de dierenarts was onder de indruk van de positieve veranderingen bij onze hond. Ik kan dan ook iedereen aanbevelen om bijvoorbeeld bij vermoedens van voedselintoleranties contact te zoeken met Helen voor een consult.
Anna en Hummer

Ik wilde je even laten weten dat de druppels Chloë echt hebben geholpen bij haar vuurwerk angst! Ze was natuurlijk nog wel bang maar normaal vloog ze de kamer door, graven, verstoppen onder de tafel, hijgen en rillen.
Nu kwam ze dicht tegen ons aan liggen, ze wilde niet haar behoefte buiten doen maar ben met de uitlaatrondes naar het bos gereden ’s avonds en daar wilde ze wel plassen.
Nogmaals bedankt ook namens Chloë!!!
Moniek en Chloë

Dankzij Helen niet alleen ik maar ook onze hond weer helemaal in balans. Een geneeswijze die van binnenuit je genezing stimuleert. Het is geschikt voor iedereen die vanuit innerlijke balans gezond wil worden!!
Lies, 48 jaar

Ik ben melkveehoudster en verzorg dagelijks de jonge kalveren. Ik heb goede ervaringen met klassieke homeopathie bij de behandeling van kalverendiarree. Voor een goede slaagkans is het belangrijk om de middelen af te stemmen op de verschillende verschijnselen die het kalf met diarree heeft. Het is dan heel bijzonder om te zien hoe zelfs een erg ziek kalf al na een halve dag weer vlot mee kan komen door een goed afgestemde homeopathische behandeling.
Lyke, 54 jaar

Onze hond bleef angstig nadat hij een tia had gehad en verstopte zich achter de kachel. Door het gebruik van Bach remedies, zijn de angsten verdwenen. Toen het eerste flesje na 3 weken leeg was, kreeg onze hond na een week weer de angstige symptomen, we zijn snel weer begonnen met een nieuw flesje. Na een paar maanden van gebruik kan hij nu zonder de druppels en is hij weer de stoere hond die hij was van voor zijn tia.
Judith, 48 jaar

Ik was op zoek naar iemand om de lichamelijke klachten van onze twee seniorhonden te behandelen en om hen te helpen beter in hun vel te zitten. Helen behandelt ze nu met bioresonantie en klassieke homeopathie en ik sta er versteld van hoe snel er al verbetering te merken is! Ik ben erg blij met haar professionele, liefdevolle, betrokken en geduldige begeleiding. Geen moeite is haar teveel. Ik kan haar van harte aanbevelen, zowel voor je huisdier als voor jezelf.

Fieke, 43 jaar