BIORESONANTIE VOOR HONDEN

Bioresonantie therapie is er ook voor honden. Er wordt gewerkt met de Rolls Royce in bioresonantie apparatuur; de BICOM®. Omdat alleen het beste goed genoeg is. 

Voor welke dieren is de bioresonantie therapie geschikt?

Ieder diersoort kan behandeld worden met Bioresonantie, ook dieren die anders niet behandeld kunnen worden i.v.m. dracht of erg jonge leeftijd.

Waarom een bioresonantie therapie voor honden?

In deze therapie testen we door wat voor ziekmakende invloeden en oorzaken (bijvoorbeeld; medicatie, vaccinatie, voeding, virussen, parasieten, bacteriën etc.) het dier ziek is geworden. Vervolgens kan er een passende therapie worden gegeven, die is afgestemd op het individuele dier. Het doel van de bioresonantie therapie is om de ziekmakende invloeden en oorzaken uit te schakelen om zo het natuurlijke evenwicht te activeren en te herstellen.

Bioresonantie Honden – Wanneer kan het ingezet worden?

Bioresonantie kan breed worden ingezet bijvoorbeeld als uw hond:

• chronische klachten heeft; het aantal chronische ziekten bij dieren groeit de laatste jaren. Chronische kreupelheid,   inwendige ziekten en intoleranties zijn slechts een paar voorbeelden hiervan.
• last heeft van jeuk
• darmklachten heeft
• nier- of blaasklachten heeft
• zijn poten dwangmatig bijt of likt
• huidproblemen heeft
• stofwisselingsproblemen heeft
• neurologische klachten heeft
• vaak last heeft van ontstekingen
• problemen heeft aan het bewegingsapparaat

Hoe wordt de therapie toegepast?

Met de BICOM® (bioresonantie-apparaat) kan zowel worden getest als een bioresonantie therapie worden gegeven. De test wordt uitgevoerd d.m.v. haar en speeksel van uw dier.

De test
Met de test kan onder andere uitgezocht worden of er bepaalde organen zijn verzwakt, of er een intolerantie of onverdraagzaamheid bestaat voor bepaalde stoffen en of er gifstoffen in het lichaam zijn die een negatieve invloed hebben. Zo kan in veel gevallen de verborgen oorzaak van de ziekte worden opgespoord. Ook kan er getest worden op voeding, supplementen en/of medicijnen om te zien of deze ondersteunend of juist belastend voor het dier zijn.

De bioresonantie therapie
Na het testen weten we waarmee het lichaam het meest belast is en welke therapie hiervoor nodig is. De test en het behandelplan worden telefonisch besproken.

Voor bioresonantie geldt dat het aantal behandelingen afhankelijk is van diverse factoren zoals de aard van de klacht (chronisch of acuut), leeftijd, medicijngebruik, etc.

Bioresonantie dieren