BIORESONANTIE VOOR PAARDEN

Bioresonantie therapie is er ook voor paarden. Er wordt gewerkt met de Rolls Royce in bioresonantie apparatuur; de BICOM®. Omdat alleen het beste goed genoeg is. 

Voor welke paarden is bioresonantie therapie geschikt?

Elk paard kan behandeld worden met Bioresonantie, ook paarden die anders niet behandeld kunnen worden i.v.m. dracht, erg jonge leeftijd of FEI wedstrijd dopingregels .

Waarom een bioresonantie therapie?

In deze therapie testen we door wat voor ziekmakende invloeden en oorzaken (bijvoorbeeld; voeding, parasieten, bacteriën etc.) het paard ziek is geworden en kan er vervolgens een passende therapie gegeven worden. Het doel van de bioresonantie therapie is om de ziekmakende invloeden en oorzaken uit te schakelen en de zelf genezende kracht van het lichaam te activeren.

Bioresonantie paarden – Wanneer kan het ingezet worden?

Bioresonantie kan breed worden ingezet bijvoorbeeld als het paard:

• Vaak last heeft van een ontsteking
• Last heeft van jeuk, zich bijvoorbeeld bijt of schuurt
• Darmklachten heeft
• Klachten heeft aan het bewegingsapparaat
• Chronische klachten heeft; het aantal chronische ziekten bij dieren groeit de laatste jaren.
Chronische kreupelheid, inwendige ziekten en diverse intoleranties zijn slechts een paar voorbeelden hiervan.

Hoe wordt de therapie toegepast?

Met de BICOM® (bioresonantie-apparaat) kan zowel worden getest als een bioresonantie therapie worden gegeven. De test wordt uitgevoerd d.m.v. haar en speeksel van uw dier.

De test
Met de test kan onder andere uitgezocht worden of er bepaalde organen zijn verzwakt, of er een intolerantie of onverdraagzaamheid bestaat voor bepaalde stoffen en of er gifstoffen in het lichaam zijn die een negatieve invloed hebben. Zo kan in veel gevallen de verborgen oorzaak van de ziekte worden opgespoord. Ook kan er getest worden op voeding, supplementen en/of medicijnen om te zien of deze ondersteunend of juist belastend voor het dier zijn.

De therapie
Na het testen weten we waarmee het lichaam het meest belast is en welke therapie hiervoor nodig is. De test en het behandelplan worden telefonisch besproken.

Voor bioresonantie geldt dat het aantal behandelingen afhankelijk is van diverse factoren zoals de aard van de klacht (chronisch of acuut), leeftijd, medicijngebruik, etc.