Therapie voor Vee

In de veeteelt ziet men steeds meer een tendens dat de dieren door alternatieve geneeswijzen worden behandeld. Door landbouwhuisdieren homeopathisch te behandelen, zowel preventief als tijdens een ziekte kan onder andere antibiotica minder voorgeschreven worden, dit komt weer ten goede aan de kwaliteit van het melk en het vlees voor de consumentenmarkt.

U kunt met een landbouwhuisdier bij mij terecht voor de volgende therapieën:

• Klassieke Homeopathie*
• Bioresonantie
• Bach remedies
• Schüssler celzouten

De consulten voor vee worden uiteraard bij u op locatie afgenomen.

Bij landbouwhuisdieren werk ik in praktijk vaak met klassieke homeopathie en kunnen bijvoorbeeld de Schüssler celzouten een ware aanvulling zijn.

Wilt u meer weten over bovengenoemde therapieën dan kunt u op deze pagina de desbetreffende therapie aanklikken.

Voor vragen of meer informatie kunt u uiteraard contact met mij opnemen via het contactformulier of telefonisch.

* Ik ben in opleiding tot klassiek homeopaat voor dieren bij het VHCN, een 4 jarige opleiding. Om af te kunnen studeren, behandel je in het 3e en 4e jaar van de opleiding, zelfstandig patiënten onder supervisie van een ervaren veterinair klassiek homeopaat. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd.
Dit betekent als ik uw dier homeopathisch behandel, ik een andere therapie niet mag toepassen tijdens de duur van mijn opleiding. De facturatie voor de klassiek homeopathische consulten en de homeopathische geneesmiddelen zal ook door VHCN worden uitgevoerd.

Therapie voor vee