BACH BLOESEM REMEDIES VOOR LANDBOUWHUISDIEREN

Dieren hebben ook gevoelens

Voor welk vee zijn Bach bloesem remedies geschikt?

Bach bloesem remedies kunnen voor alle dieren worden ingezet.

Waarom deze remedie inzetten?

Elke diersoort heeft zijn eigen natuurlijk gedrag en behoeftes. Net als mensen hebben dieren emoties. Soms zijn ze onrustig, geïrriteerd of gewoon neerslachtig. Welke emoties hun leven ook beïnvloeden – angst, onzekerheid, onrust – Bach bloesem remedies kunnen helpen deze gevoelens te overwinnen.
Volgens de filosofie van Dr. Bach wordt er gekeken naar het individu (met zijn eigen gevoelens en karakter) en niet naar de fysieke gesteldheid.

Wanneer kan de Bach bloesem remedie ingezet worden?

Bach bloesem remedies kunnen in veel situaties worden ingezet. Er zijn 38 verschillende remedies voor specifieke emoties en gemoedstoestanden. De 39e remedie, de Rescue, is een samenstelling van vijf remedies voor het gebruik in noodgevallen. Een aantal voorbeelden waar u aan kunt denken om de remedies in te zetten:

• dieren die onzeker zijn en daardoor afwachtend zijn
• dieren met een traumatisch verleden
• dieren die verlegen zijn
• dieren die moeite hebben om te wennen of zich aan te passen aan veranderde situaties
(verhuizingen, komst van een nieuw soortgenoot, verblijf in pension)
• dieren die altijd overenthousiast zijn
• dieren die angstig zijn
• etc.

Waar en hoe?

Het consult vindt bij u op locatie plaats. Het eerste consult zal ongeveer 45 minuten duren.
De vervolgconsulten kunnen eventueel telefonisch plaatsvinden.

Tijdens het consult ontvangt u een ‘op maat’ Bach gebruikersflesje met maximaal 5 remedies in dit gebruikersflesje die passend zijn voor uw dier. Vervolgens geeft u 4 maal per dag 4 druppels uit het gebruikersflesje wat u eenvoudig op eten of snack kunt druppelen.

De Bach bloesem remedies zijn eenvoudig en veilig te gebruiken voor dier en mens, van jong tot oud. Ook dieren laten de mooie werking van de remedies zien. Ze zijn te gebruiken in combinatie met andere geneesmiddelen.

bach bloesem vee