BIORESONANTIE VOOR HOBBYDIEREN

Er wordt gewerkt met de Rolls Royce in bioresonantie apparatuur; de BICOM®

Voor welk hobbydier is bioresonantie therapie geschikt

In onze praktijk behandelen wij voornamelijk paarden, pony’s en ezels met Bioresonantie, ook dieren die anders niet behandeld kunnen worden i.v.m. dracht of erg jonge leeftijd.

Waarom een bioresonantie therapie?

In deze therapie testen we door wat voor ziekmakende invloeden en oorzaken (bijvoorbeeld; voeding, parasieten, bacteriën etc.) het dier ziek is geworden en kan er vervolgens een passende therapie gegeven worden. Het doel van de bioresonantie therapie is om de ziekmakende invloeden en oorzaken uit te schakelen en de zelf genezende kracht van het lichaam te activeren.

Wanneer kan het ingezet worden?

Bioresonantie kan breed worden ingezet bijvoorbeeld als het dier:
• Vaak last heeft van een ontsteking
• Last heeft van jeuk
• Darmklachten heeft
• Chronische klachten heeft; het aantal chronische ziekten bij dieren groeit de laatste jaren.
(Chronische kreupelheid, inwendige ziekten en diverse allergieën zijn slechts een paar voorbeelden hiervan).

Hoe wordt de therapie toegepast?

Met de BICOM® (bioresonantie-apparaat) kan zowel worden getest als een therapie worden gegeven. Het consult vindt op locatie plaats. Het testen en behandelen met het Bioresonantie-apparaat is alleen per individueel dier mogelijk.
Het eerste consult zal ongeveer 2 uur duren.

De test
Met een specifieke, pijnloze test kan onder andere uitgezocht worden of er bepaalde organen zijn verzwakt, of er een allergie of onverdraagzaamheid bestaat voor bepaalde stoffen, of er gifstoffen in het lichaam zijn die een negatieve invloed hebben. Zo kan in veel gevallen de verborgen oorzaak van de ziekte worden opgespoord. Ook kan er getest worden op voeding, supplementen en/of medicijnen om te zien of deze ondersteunend of juist belastend voor het dier zijn.

De therapie
Na het testen weten wij waarmee het lichaam het meest belast is en welke therapie hiervoor nodig is. Er wordt een individueel behandelplan opgesteld voor het dier.

Behandeling met behulp van BICOM® is geheel pijnloos. De meeste dieren zijn rustig en ontspannen tijdens de behandeling. De eigenaar kan natuurlijk aanwezig zijn tijdens de behandeling van het dier. De eigenaar van het dier zorgt er vaak voor dat het dier rustig is en dit verhoogt de efficiëntie van het herstelproces.

Voor bioresonantie geldt dat het aantal behandelingen afhankelijk is van diverse factoren zoals de aard van de klacht (chronisch of acuut), leeftijd, medicijngebruik, etc.

bioresonantie vee